Barion Pixel

Ametrin szemcse ásvány karkötő

Ametrin szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3990Ft

3 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő memória drótra fűzött, 6-8mm-es ametrin szemcse ásványgyöngyökből készült. A karkötő hossza 85cm, végeit 6mm-es ametiszt gyöngyök zárják.

Az ékszer ásványainak leírása:

AMETRIN – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a homlok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek, Mérleg.
Az ametiszt és a citrin egyfajta keveréke. Harmonikusan egyesíti magában mindkét kő hatásait. Hatékonyan tisztítja a sejteket és a szöveteket az anyagcsere folyamatok serkentésével. Fellendíti a vegetatív idegrendszer működését és harmonizálja a belső szerveket. Az agyra és az idegekre gyakorolt kiegyenlítő hatásának köszönhetően növeli a terhelhetőséget és a koncentrációt, ezzel hozzásegít belső nyugalmunkhoz, amely által nő teljesítőképességünk is. Optimizmust és életörömöt ad. Oldja a stresszt és a feszültséget, nyugtatja az elmét, és meditáláskor nagyobb összpontosítást biztosít.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.