Barion Pixel

Akvamarin – Aura kvarc – Sasszem ásvány karkötő Swarovski szív medállal

Akvamarin – Aura kvarc – Sasszem ásvány karkötő Swarovski szív medállal

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4690Ft4890Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es akvamarin, aura kvarc és sasszem ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel és Swarovski szív medállal.

Az ékszer ásványainak leírása:

AKVAMARIN – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő.
Az akvamarin segíti a tesi mirigyek működését. Ajánlják pajzsmirigy problémák esetén, gyulladások kezelésénél és stressz ellen. Jótékonyan hat az agy működésére, a szemre, fogakra, emésztésre, az immunrendszerre az allergia tüneteire és a hormonok működésére. Csillapítja az agressziót, enyhíti a depressziót és a hangulatingadozást.

AURA KVARC – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a korona-csakra.
Annak ellenére, hogy az aura kvarcok mesterségesen előállított kristályok rendkívül erős az energiájuk, annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat, a titánt, platinát, kobaltot a hegyikristályra rögzítik. Az különböző színű aura kvarcok egyedi hatásokat rendelkeznek , általánosságban tisztítják és harmonizálja a csakrákat, oldják a stresszt, a lelki blokkokat. Enyhítik a depresszió tüneteit, energiával töltik fel a testet, lelket egyaránt.

SASSZEM – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
A sasszemet a tiszta látás kövének tartják. Segítségével valós fényben látjuk önmagunkat és környezetünket, szépítés nélkül, hibáinkkal és gyengeségeinkkel együtt, melyek befolyásolják személyiségünket. Enyhíteni belső konfliktusainkat, oldja a lelki blokkokat. Növeli a toleranciát és rugalmasság képességét. Tisztítja és védi az aurát. Segítségünkre lehet nehéz élethelyzetek átvészelésében és az azt követő időszakban. A sasszem erősíti a szemeket és enyhíti azok fáradtságát. Jótékonyan hat érzékszerveinkre, az idegrendszerre, a vérkeringésre és a hormonháztartásra. Enyhíti a fejfájást és az asztma tüneteit.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm