Barion Pixel

Kalcedon ásvány fülbevaló

Kalcedon ásvány fülbevaló

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1890Ft

2 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A beszúros fülbevaló 10mm-es félgömb formájú, kalcedon ásványokból készült. Fém részeinek anyaga nikkelmentes fémötvözet.

Az ékszer ásványainak leírása:

KALCEDON – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak.
A kalcedon belső nyugalmat biztosít tulajdonosa számára, fejleszti a kommunikációnkat, és magabiztosabbá tesz. Gyulladásgátló hatása van, csökkenti a magas vérnyomást, serkenti a belsőelválasztású mirigyek működését. Erősíti az immunrendszert, jótékony hatása van a hormontermelő mirigyekre, szabályozza a női hormonális ciklusokat. Gyógyító hatása kiterjed az anyagcserére, illetve ajánlott cukorbetegek számára is. Serkenti az agyi funkciókat, fejleszti az emlékezőképességet, így remek társunk lehet vizsgaidőszakban. A kalcedon gyógyítja a légúti megbetegedéseket, regenerálja a nyálkahártyákat, és kiválóan alkalmazhatjuk szem és fül panaszokra egyaránt. A kék vagy a rózsaszín kalcedont ajánlják szoptató édesanyáknak is, hiszen elősegíti a tejképződést. A kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását. A mentális problémák, mint dadogás és egyéb beszédzavarok is javulhatnak a kalcedontól. A torok területén jelentkező blokkokat felszámoló hatása miatt e kő ragadványneve: „a szónokok köve”. Ajánlják frontérzékenység esetén, illetve a segít a lelki traumák feldolgozásában is.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.