Barion Pixel

Jáspis ásvány medál

Jáspis ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1990Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Polikróm jáspisból készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan, ovális alakú medál. A szélessége 2,5 – 2,8cm, a magassága 4,3 – 4,5cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc valamint kínálatukban hozzá illő fülbevaló és karkötő is kapható.

POLIKRÓM JÁSPIS – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegy: Bika,Ikrek, Rák, Skorpió.
A polikróm jáspis erősen összekapcsolódik a Tűz elemével és megtestesíti a szenvedélyt, a gazdagságot, élénkséget, vitalitást és kreativitást. Erős földelő ásvány, központosító és stabilizáló energiákat tartalmaz. Energiája erőteljes és élettel teli, segít abban hogy megtaláljuk az utat életünk megújításához.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.