Barion Pixel

Sárkányvérkő ásvány fülbevaló

Sárkányvérkő ásvány fülbevaló

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1590Ft

2 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A fülbevaló 10mm-es sárkányvérkő ásványgyöngyökből készült, minden fémszereléke rozsdamentes acél.

Az ékszer ásványainak leírása:

SÁRKÁNYVÉRKŐ/SÁRKÁNYVÉR JÁSPIS – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Rák, Bika.
A sárkányvérkő nevét a színéről kapta, mely többségében mélyzöld, amit a sárkányok pikkelyének színével azonosítanak és a helyenként megjelenő vörös foltot pedig a kiserkenő vérrel egyeztetik. Energetikailag egy nagyon jó hatásokkal és rezgésekkel rendelkező ásványféle. Bizalom, biztonság, melegség és otthon érzetet sugároz magából. A hagyomány szerint, ha valaki vagy valami rossz energiákkal közeledik, felénk a kő meleget kezd árasztani intenzíven magából, mintha a sárkány tüze lenne ezzel figyelmeztetve viselőjét. Egészségügyileg jó hatással vannak az emésztésre, vérkeringésre, bőrproblémákra.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.