Barion Pixel

Mérleg horoszkóp ásvány karkötő

Mérleg horoszkóp ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3990Ft4790Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es turmalin és mookait ásványgyöngyökből készült, nikkelmentes kiegészítővel.

A Mérleg csillagjegy ásványai a rodokrozit, rózsakvarc, akvamarin, aventurin, turmalin, amazonit, topáz, hegyikristály, jade, malachit, türkiz, türkinit, smaragd, kunzit, lepidolit, morganit, mookait, ametrin, prehnit, jáspis, napkő.

Az ékszer ásványainak leírása:

TURMALIN/SÖRL – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Mérleg, Ikrek, Bak, Skorpió, Bika.
A fekete turmalin más néven sörl, segíti a méregtelenítés folyamatát a nehézfémek leépítését amelyek a szervezetben felhalmozódva nehezen gyógyítható betegségek kialakulásához vezethetnek. Energiával tölti fel a szervezetet és gondoskodik annak zavartalan áramlásáról. Jó immunerősítő, kiváló földelő ásvány. Segít viselőjének abban, hogy könnyebben megbirkózzon lelki terheivel, oldja az energia blokkokat, tisztítja az aurát. Erősíti az önbizalmat, pozitív hozzáállásra és önzetlenségre ösztönöz. Segíti a pihentető, mély alvást.

MOKAIT – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Halak, Szűz, Bak.
A mokait jáspis harmonizáló hatását kifejti egész testünkre. Kiegyensúlyozottabbá tesz, a belső nyugalom és béke érzését kelti bennünk, szellemi túlterheltség esetén is ajánlják. Vitalizál, erőt ad, könnyebbé teszi a fizikai igénybevételt. Segíti a sebek gyógyulását,erősíti az immunrendszert és a hasnyálmirigyet, tisztító hatással van a vérre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm