Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2790Ft2990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8 mm-es szodalit és színezett jade ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. A karkötő ásványai a torok-csakrához kapcsolódnak.

SZABADON ÉS ŐSZINTÉN FEJEZEM KI MAGAM!
A torok csakra, színe a kék. Ez a csakra a nyak tövében, a gége mögött helyezkedik el. Fő funkciója az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikáció képessége. Ha ez a csakra elzáródik, gyakoriak lehetnek a megfázások, fertőzések és súlyproblémákat is okozhat. Alulműködésére utal a félénkség, befolyásolhatóság, túlműködésére az önelégültség, önteltség, erős kritikusság valamint a beszéd kényszer. A csakrához kapcsolódó ásványok: akvamarin, kalcedon, lapis lazuli, amazonit, angelit, apatit, fluorit, kianit, szodalit, türkiz.

Az ékszer ásványainak leírása:

SZODALIT -Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas, Bak, Halak.
A szodalit nátriumkövet jelent (angol „sodium” nátrium). Mivel úgy 200 éve ismert, gyógyhatásával kapcsolatos feljegyzések nem állnak rendelkezésre. Erősíti az idealizmust és az igazságkeresést. A szodalit hatásával javítja a tudatos észlelőképességet, egyensúlyba hoz, megnyugtat és helyrebillenti az emocionális kiegyensúlyozatlanságot. Oldja az érzelmi gátakat és bűntudatot, általa szabadabbnak érezzük magunkat. Ajánlják ekcémára, nyirokproblémák és vércukorproblémák esetén. Hat a hasnyálmirigyre, vérnyomásra, pajzsmirigyre, szemre és az immunrendszerre.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm