Barion Pixel

Apatit – Opál üveg – cseh gyöngy ékszer szett

Apatit – Opál üveg – cseh gyöngy ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

7990Ft8190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Az ékszer szett nyakláncból, karkötőből és fülbevalóból áll. Készítéséhez 4, 6 és 8mm-es cseh gyöngyöket, 8mm-es opál üveg valamint 8mm-es apatit ásványgyöngyöket használtam, összesen 143 darabot, acélsodronyra fűzve acél kiegészítőkkel. A nyaklánc hossza 52cm, a fülbevaló 3,5 cm, a karkötő mérete válaszható. A karkötő méretének kiválasztásánál a szoros csuklóméretedhez adj hozzá 1-1,5 cm kényelmi bőséget, majd az így kapott méretet jelöld meg a rendelésnél.

Az ékszer ásványainak leírása:

APATIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek.
Az apatit a megnyilatkozás köve. Fokozza az öntudatot, javítja az alkalmazkodó készséget, segíti a kommunikációt. Javítja az étvágyat, szervezetünk ellenálló képességét, erősíti az idegeket és az izomszöveteket. Ajánlják motorikus zavarok, ízületi bántalmak esetén. Regenerál, jó hatással van a csontozatra.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm