Barion Pixel

Angelit ásvány medál

Angelit ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1990Ft

1 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Angelitből készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan, ovális alakú medál. A szélessége 1,5 – 1,7cm, a magassága 3,2 – 3,5cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc valamint kínálatukban hozzá illő fülbevaló és karkötő is kapható.

ANGELIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Rák, Halak, Skorpió.
Az angelit a tudat köve, a békét és a testvériséget jelképezi. Segít abban, hogy elfogadóbbak legyünk. Gyógyír a lelki fájdalmakra, békességet és nyugodt érzést biztosít. Segít kiállni a lelki megrázkódtatásokat és legyőzni a bizonytalanságot. Erősíti a vese működését, támogatja a pajzsmirigyet.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.