Barion Pixel

Regalit – Jáspis – cseh gyöngy ékszer szett

Regalit – Jáspis – cseh gyöngy ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

7490Ft7690Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Az ékszer szett nyakláncból, karkötőből és fülbevalóból áll. Készítéséhez 4mm-es cseh gyöngyöket , 6mm-es festett regalit valamint 8mm-es jáspis ásványgyöngyöket használtam, összesen 143 darabot, acélsodronyra fűzve acél kiegészítőkkel. A nyaklánc hossza 53cm, a fülbevaló 3,5cm, a karkötő mérete válaszható. A karkötő méretének kiválasztásánál a szoros csuklóméretedhez adj hozzá 1-1,5cm kényelmi bőséget, majd az így kapott méretet jelöld meg a rendelésnél.

Az ékszer ásványainak leírása:

JÁSPIS
A Jáspis ásványt már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok fegyvereinek markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől. Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.

REGALIT/CSÁSZÁRKŐ
Akaraterő és energia köve. Stresszes időkben támogat, nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gondoskodik a védelemről, elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, erősíti az immunrendszert. Bátorrá, dinamikussá, szellemileg élénkké tesz. Serkenti a keringést.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm