Barion Pixel

Angyalkás ásvány kulcstartó

Angyalkás ásvány kulcstartó

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1890Ft

6 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A kulcstartó viaszos zsinórra fűzött, 8mm-es thulit, rózsakvarc és hegyikristály ásványgyöngyökből készült, nikkelmentes kiegészítőkkel, textil virág dísszel.

A kulcstartó ásványainak leírása:

THULIT – Hozzárendelhető csakrák szív-csakra és a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Ikrek.
A thulit erős energia kő. Megtanít átlépnünk saját árnyékunkon. Növeli a probléma megoldó képességünket, Serkenti a regenerációt, fokozza a termékenységet. Jótékonyan ha az emésztésre és az immunrendszerre. Hatásos melankólia, depresszió, gyengeség vagy hirtelen elgyengülés, kimerültség vagy tartós fáradtság estén. Erősíti az idegeket és fokozza az életörömöt.

RÓZSAKVARC – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Rák, Mérleg.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a béke köve. Nyugtat, biztat, önszeretetet biztosít. Bevonzza a szerelmet vagy meglévő kapcsolatunkat erősíti, enyhíti a szerelmi csalódást. Erősíti az idegeket, de alvási zavarok, mozgási és egyensúlyzavarok, „női” betegségek esetén is ajánlják.

HEGYIKRISTÁLY – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.