Barion Pixel

Kalcit ásvány medál

Kalcit ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1790Ft

2 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Zöld kalcitból készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan, hosszúkás alakú medál. A szélessége 1,7-1,9cm, a magassága 3,5-3,8cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc.

KALCIT

A kalcit pozitív energiát hordoz magában, segíthet növelni az energiaszintet, a vitalitást és az életerőt, nyugtató hatása lehet az idegrendszerre. Segíthet enyhíteni a stresszt, csökkenteni a feszültséget és hozzájárulhat a belső nyugalom és egyensúly megteremtéséhez. Erősíti az önbizalmat és a motivációt. Viselése vagy használata támogatja pozitív gondolkodást, a személyes fejlődést, ösztönözheti az új célok kitűzését. A kalcitot “tisztító ásványnak” is nevezik, segít megtisztítani környezetünket a negatív energiáktól, elősegíti az átalakulást és a pozitív változást. A kalcitnak számos fizikai gyógyító hatást is tulajdonítanak. Úgy tartják, hogy elősegíti a sebek gyógyulását, támogatja az immunrendszert, gyulladáscsökkentő valamint támogatja az általános vitalitást és egészséget.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.